gebouw aannemersbedrijf Lelieveldt Nijmegen monument

Een goed gevoel

Kennismaking op ons kantoor

Voordat we starten met een project zitten we al uitgebreid met elkaar om tafel. In dit gesprek gaan we uitgebreid in op uw wensen en verwachtingen. Soms heeft u al een ontwerp laten maken door een architect. Is dit niet het geval, dan verwijzen we u graag door naar een architect met wie wij goede ervaringen hebben.

Kostenoverzicht

Naar aanleiding van ons eerste gesprek maken we een kostenoverzicht. Hierin zijn alle kosten opgenomen die wij verwachten te zullen maken gedurende het bouwproces. Dit overzicht spreken we altijd persoonlijk met u door. U krijgt tijdens dit tweede gesprek ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Een correcte prijs

Alles volgens planning

Inplannen

Is de prijs conform uw verwachtingen en geeft u ons de opdracht? Dan plannen wij uw opdracht in. Ook maken we een gedegen planning voor de opdracht. Met een goede planning weet u waar u en toe bent en het houdt ons scherp.

 

Bouwen

Het bouwen begint. Elk bouwteam bestaat uit een meewerkend uitvoerder (uw aanspreekpunt) en enkele bouwlieden. Tijdens het bouwen zijn we volledig gefocust op úw project. Ook blijft het bouwteam altijd intact. Dat betekent dat onze bouwlieden niet van de bouw afgaan voor andere (kleine) klussen. Elke dag kent een vast ritme. Zo is er aan het begin van de dag overleg met u waarin we uw project finetunen op uw wensen en elke dag eindigt met het opruimen van de bouwplaats.

We maken er iets moois van

Samen terugkijken

Nagesprek

Wij willen ons blijven verbeteren. Daarom is er na het voltooien van alle werkzaamheden altijd een nagesprek met u. Hierin bespreken we hoe het is gegaan. Wat ging er goed en wat had er beter gekund. Al uw opmerkingen nemen we uiteraard mee om onze dienstverlening naar toekomstige klanten zo optimaal mogelijk te houden.